با هماهنگی مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با حضور مرغداران پیشرو جلسه ایی در جهت ارتقا سطح دانش فنی و بهبود مدیریت مرغدارای ها در سالن همایش شهدای جهاد کشاورزی سازمان درتاریخ دوازدهم دی ماه سال جاری برگزار شد.بهره برداران از طریق استودیو کشاورز و شبکه برکت در رویداد ترویجی مشارکت داشتند.

کارشناسان این شرکت دانش بنیان مطالب علمی و تخصصی که حاصل سالها تجربه فعالیت در این صنعت است را با مرغداران مطرح نمودند.که مورد استقبال حضار قرار گرفت.
تفاهم نامه همکاری بین شرکت نگین اندیشمندان شرق و مدیرکل دفتر آموزش بهره برداران و مشاغل کشاورزی در تاریخ یکم تیرماه سال جاری منعقد گردید.

براساس تفاهم نامه مذکور مقرر گردید تمام واحدهای تحت امر دفتر مذکور در برگزاری کارگاه های آموزشی حضوری و مجازی برای توسعه مهارت های فنی فعالان حوزه صنعت طیور کشور با این شرکت همکاری های لازم را لحاظ نموده و امکانات لازم مانند فضای آموزشی، امکانات، نیازسنجی، فراخوان متقاضیان شرکت در کارگاه های مذکور، ارایه گواهینامه آموزش، مشاوره، طراحی، محاسبه امور مربوط به مدیریت، بهینه سازی مصرف انرژی در تجهیزات صنعت طیور و زیر شاخه های آنرا در اختیار برگزار کننده قرار دهند.

مباحث علمی مطرح شده در رویداد آموزشی یک روزه مدیریتی و بهینه سازی مصرف انرژی در مرغداری برای فعالان صنعت طیور استان لرستان:
🔵 آشنایی با مباحث انرژی درمرغداری (تجهیزات گرمایشی و تهویه)🔵
مزایای هوشمند سازی سالنهای مرغداری :
🔹️ کاهش رفت و آمد پرسنل
🔹️کاهش میزان مصرف انرژی تا 40 درصد
🔹️افزایش کیفیت تولید و جلوگیری از مرگ و میر و بیماریها
🔹️کاهش تعداد نیروی انسانی مورد نیاز
🔹️کاهش خطای انسانی به دلیل عملکرد دقیق
اصول طراحی ساختمانی در مرغداری ها و نقش آن در دوره پرورش:
🔵 با توجه به اینکه تهویه سالنها نقش بسزایی در طول دوره پرورش دارد ( کاهش هزینه ها، کاهش بیماری ها، کاهش میزان مصرف دارو، تولید محصول سالم، کاهش دوره پرورش )
🔵اهمیت اتوماسیون هوشمند با کنترل دما، رطوبت، گرمایش و سرمایش سالن مشخص می گردد.
🔵محاسبات میزان هوای سالنها بر اساس سرعت عبور هوا در سالن، تعداد فن، تعداد اینلت، ورودی هوا، ارتفاع موثر در سالنها براساس متطقه اقلیمی سردسیر، گرمسیر
دلایل لزوم استفاده از تصفیه کننده های آب در سالن ها:
🔵 معرفی دستگاه مه پاش برای ضدعفونی سالنها با قدرت پخش ذرات میکرونی
🔵مانیتورینگ سالن،کنترل میزان آمونیاک و co2 سالن، کنترل دما و رطوبت و نهایتا وزن مرغ
در پایان برنامه کارشناسان مربوطه پاسخ های لازم به سوالات فنی مرغداران را جواب دادند .